Restaurant Banquet Premium este unul din top restaurante in Chisinau

Căutând top restaurante Chisinau, veți ajunge foarte curând la restaurant “Banquet Premium”. Și, fără îndoială, veți alege anume localul nostru! Cei care au fost aici măcar o dată continuă să vină la restaurantul nostru iar și iar! Iar noi, ca întotdeauna, depunem tot efortul pentru ca timpul pe care îl petreceți aici să fie pe cât se poate de plăcut și memorabil!

Noi avem tot ce este mai bun, ceea ce nu reprezintă întotdeauna și alte restaurante din Chisinau. Aveți la dispoziție două săli superbe pentru banchete, cu o capacitate de până la 140 sau 80 de persoane. Sala în stil “Art Deco” cucerește prin splendoarea sa fanii luxului și formelor elegante. Admiratorii stilului “Modern” vor fi mai atrași de cealaltă sală de banchete, al cărei interior se deosebește printr-o combinație clasică de linii utilitare și artistice. Mobilă italiană și furnitură unică, cele mai frumoase lustre din cristal, cele mai delicioase bucate și o atmosferă plăcută — toate acestea vor deveni parte integrantă a sărbătorii Dvs.!

Doritorii de a petrece într-un cerc restrâns pot închiria sala VIP, cu o capacitate de 6-8 persoane. Puține restaurante in Chisinau pot oferi atâtea posibilități pentru o cină romantică, un prânz de afaceri, evenimente pentru copii etc., așa cum vă oferă în Chisinau restaurant “Banquet Premium”. în toate încăperile restaurantului este menținut un aer pur și proaspăt, cu o temperatură optimă. Nivelul înalt al deservirii este garantat și celor care vor să petreacă la terasa restaurantului.

Cele mai bune — top restaurante Chisinau trebuie să și gătească pe măsură, iar “Banquet Premium” oferă adevărate delicii în acest sens. Bucate delicioase din bucătăria națională, europeană și orientală, tot felul de deserturi, băuturi populare sau mai puțin întâlnite — toate acestea vor fi servite la timp pe masa evenimentului Dvs. Nunți, jubilee, banchete, petreceri corporative, prânzuri de afaceri, programe de divertisment — puține restaurante din Chisinau vă pot oferi toate aceste posibilități, pe care vi le pune la dispoziție “Banquet Premium”!

Bineînțeles că avem și o parcare comodă, și Internet gratuit, și loc pentru fumători, și multe altele, pentru a crea atmosfera necesară. Noi ținem la oaspeții noștri, avem grijă de ei și ne bucurăm să-i vedem iar și iar. Deservirea de clasă premium nu presupune altceva, decât calitate de cel mai înalt nivel. Deci să nu vă îndoiți — dacă sunteți în căutarea celor mai bune restaurante in Chisinau, locul ideal este “Banquet Premium”!