RestaurantSali

Sala de ceremonii in Chisinau

Restaurantul “Banquet Premium” este constituit din două săli rafinate, una este realizată în stil “Modern”, cealaltă în stil “Art Deco”. Sălile de ceremonii restaurantului “Banquet Premium” sînt dotate cu echipament pentru cel mai pretențios public și se potrivește ideal pentru evenimente de orice tip. Respectiv, în sălile restaurantului pot fi plasate pînă la 80 și 140 persoane.

Interiorul

Sala de ceremonii in Chisinau restaurantului “Banquet Premium” va uimi oaspeții cu rafinatele candelabre din cristale egiptiene, cu mobilă italiană, fabricată la comandă conform conceptului de design, unic.

Sistemul modern de climatizare creează un regim climatic confortabil. Aerul este atît de curat și proaspăt, încît poate fi comparat cu aerul din munții Alpi, chiar și la temperatura de +40 °С, ceea ce e necesar în timpul petrecerilor de vară.

Confrotul pentru oaspeți

Înregistrarea căsătoriei direct la restaurant, este cel mai spectaculos eveniment, pentru aceasta este la dispoziție sala de ceremonii și sala pentru întîlnirea oaspeților cu muzica de orchestră. Există posibilitatea aranjării meselor rotunde și dreptunghiulare în ambele săli.

Lumina și sunetul vă permit să simțiți atmosfera de club sau să înfrumusețați primul dans al tinerilor căsătoriți cu efectele de iluminare excepționale.

Invitaților dumneavoastră le va plăcea, în special, Chillout-ul — zona de întîlnire a oaspeților cu mobilă confortabilă și bufetul amplasat convenabil, unde puteți petrece timpul cu o ceașcă de cafea. De asemenea, sunt locuri amenajate pentru fumători și o terasă spațioasă. Toate acestea combinate cu experiența și profesionalismul personalului nostru, vă vor cuceri o dată și pentru totdeauna!

Restaurant “Banquet Premium” in Chisinau ofera si organizeaza diferite evenimente: nunti in sala de nunta luxoasa, banchete, cumatrii, evenimente corporate, catering si altele.

Sala de ceremonii “Banquet Premium”

Sala de ceremonii “Celebrity”