RestaurantServiciiBanchete și cumatrii

Sala de banchete, sali pentru cumatrii

Sala de banchete Chisinau — sali pentru cumatrii Chisinau

Dacă trebuie să alegeți sala de banchete in Chisinau pentru a sărbători cumatrii sau oarecare eveniment, nu ezitați să ne contactați! Echipa noastră experimentată vă va ajuta să alegeți platourile și băuturile în așa mod, încît să vă puteți include în suma dorită.

Sali pentru cumatrii si sala de banchete Chisinau propun o mulțime de idei pentru desfășurarea ceremoniilor. Însă nicăieri nu veți găsi o atmosferă atât de plăcută ca la “Banquet Premium”! Și nu contează ce fel de eveniment aveți: petrecere corporativă, zi de naștere, nuntă, jubileu sau altceva. Noi avem destul de multe posibilități pentru ca întreaga sala de banchete să se pătrundă de spiritul sărbătorii Dvs. Închirierea sălilor noastre înseamnă, în primul rând, închirierea posibilităților noastre, care deseori depășesc orice așteptări!

Pentru organizarea ceremoniilor “Banquet Premium” vă propune câteva soluții ce țin de stil. Sala de banchete în stil “Modern” atrage prin combinația subtilă de linii utilitare și artistice, care rezultă în forme clasice. Cealaltă sala de banchete este executată în stil “Art Deco” și te cucerește prin luxul și eleganța sa. Capacitatea sălilor este de până la 80 sau 110 persoane invitate. Sali pentru cumatrii dispun de suficient loc pentru relaxare, discuții, dansuri, programe de divertisment și alte componente ale unei sărbători.

Sali pentru cumatrii și banchete sunt dotate cu un sistem de aer condiționat bine gândit, care asigură aerul proaspăt în încăpere la o temperatură confortabilă. Echipamentul modern învăluie cu un sunet de calitate toți oaspeții veniți să sărbătorească evenimentul Dvs. în restaurantul nostru în Chisinau. Sali pentru cumatrii pot fi dotate, în mod suplimentar, cu bannere, ecrane video, lumini și alte elemente, pe care le avem întotdeauna la îndemână. Posibilitățile tehnice largi, în combinație cu un interior specific, permit să fie organizate și concerte nu prea mari, dar și show-uri diverse.

În mod special merită să fie menționată bucătăria restaurantului “Banquet Premium”. În funcție de eveniment, restaurantul nostru in Chisinau pentru banchete și cumatrii este gata să ofere un meniu special, care să țină cont de toate preferințele Dvs. Bucate din bucătăria națională, europeană, orientală, orice băuturi, fructe, dulciuri — puteți avea totul, dacă alegeți din timp restaurantul nostru. De la prânzurile de afaceri până la mesele superbe de nuntă, de la zilele de naștere pentru copii până la sărbătorile zgomotoase și petrecerile corporative — orice eveniment va deveni, în mod garantat, inclusiv o sărbătoare a bunului gust!

Am putea descrie încă mult și bine avantajele noastre, însă mai bine ar fi să le vedeți pe toate cu propriii ochi! Veniți la “Banquet Premium”, pentru a vedea cât de frumoase sunt și câte posibilități vă oferă fiecare sala de banchete. Închirierea posibilităților noastre nu are restricții ce țin de termene, dacă totul este pus la punct din timp. Noi vă putem ajuta să planificați corect evenimentul, să includeți anumite momente tehnice, să alcătuiți meniul, să alegeți băuturile și gustările — deci nu vă îndoiți, veți fi la sigur mulțumiți! Puteți alege îndelung și cu multă grijă, însă cele mai potrivite sali pentru cumatrii Chisinau le veți găsi, fără îndoială, la “Banquet Premium”!