RestaurantServiciiTorturi și Candy Bar

Torturi și Candy Bar

Aniversări și nunți, zile de naștere a copiilor și banchete corporative…

Este dificil să ne imaginăm oricare dintre aceste evenimente fără un tort delicios la comandă. Vă propunem torturi excelente și produse de cofetărie ale restaurantului nostru!

Torturi de nuntă și clasice

Dacă căutați un tort grandios clasic sau unul micuț pentru nuntă, noi suntem siguri că la noi veți găsi, ceea ce căutați. Puteți să ne trimiteți fotografia cu un design exclusiv.

Recomandăm să atrageți atenție la produsele decorate cu frișcă. Prețul acestui tip de tort este mai mic în comparație cu dulciurile cu mastic, dar nici după gust, nici după decorare nu cedează “concurenților” săi de zahăr. Desertul cu cremă se privește foarte atractiv.

Tortul clasic are cîteva nivele și este împodobit cu diverse elemente decorative din mastic: panglici, aranjamente florale și altele. Ce nuntă poate fi fără flori? De parcă ar fi vii, vor înflori compozițiile dulci din trandafiri, orhidee, crini, maci și multe alte gingașe flori. Miraculosul tort de nuntă va fi ca un decor deosebit al sărbătorii.

Torturi originale și pentru copii

Torturile originale diferă de torturile clasice prin deosebita decorare cu articole de cofetărie. În locul figurinelor a mirelui și miresei, pe desert, bucură ochii pisicuțe drăgălașe, personaje amuzante din desene animate. De asemenea, oricare dintre evenimentele familiei dumneavoastră poate fi insoțit de tort cu o anumită tematică.

Restaurantul “Banquet Premium” vă propune deserturi interesante pentru decorarea Candy Bar-ului — prăjituri franceze, brioșe și biscuiți pentru orice eveniment. Toate dulciurile vor fi pregătite la timpul potrivit. La cerere personală (pentru o cumătrie tematică sau banchet pentru copii) produsele de patiserie și bomboanele se decorează conform exemplului prezentat de dumneavoastră.