RestaurantServiciiEvenimente corporative și Furșete

Evenimente corporative și Furșete

Banquet Premium — alegerea perfectă pentru petrecerea corporativă.

Sărbătorile calendaristice oferă posibilitatea de a se odihni, de a petrece vesel și interesant timpul.

Seara corporativă pentru conducătorii companiei este o posibilitate de a uni colectivul, de a-l face mai prietenos și de a mări eficacitatea lucrului.

Chiar și cea mai mică companie tinde să motiveze angajatorii săi la rezultate mai bune, pentru aceasta se folosesc cele mai diverse metode : majorarea salariului, premiile, creșterea în carieră și altele.

Toți conducătorii știu, că metodele nu vor avea efectul dorit, dacă angajații nu se vor odihni vesel și calitativ. Este important cît week-end-ul, vacanța, atît și petrecerile corporative. Anume evenimentele corporative oferă lucrătorilor nu doar odihnă, ci și posibilitatea de a se cunoaște mai aproape și de a deveni mai uniți pentru ca, ulterior, să cunoască mai bine compania și să aibă o atitudine mai loială față de conducătorii companiei.

Organizînd o seară deosebită cu colegii de lucru, veți putea să le mulțumiți pentru ajutorul și sprijinul acordat în rezolvarea problemelor de muncă. Iar “Banquet Premium” vă garantează o atmosferă minunată și o primire prietenoasă.

Restaurantul “Banquet Premium” vă oferă mîncărurile bucătăriei naționale, europene și asiatice. Nivelul înalt de deservire, interiorul rafinat și atmosfera confortabilă a restaurantului vă va face să uitați totul și să vă cufundați cu capul în odihnă.

Restaurantul “Banquet Premium” va fi bucuros să vă ofere numeroase surprize și cadouri!

Vom lua în considerare toate dorințele dumneavoastră și vă vom propune schema optimă pentru derularea banchetului. Calitatea serviciilor noastre nu depinde de numărul invitaților, noi deservim cu aceeași atenție fie 2 , fie 140 oaspeți. Restaurantul nostru vă va ajuta nu doar să alegeți meniul, ci să decorați interiorul și să pregătiți un program deosebit. Comandînd banchetul la noi, vă veți elibera de numeroasele griji.

Furșetul este o combinație minunată de gustări și băuturi. Păstrînd toate avantajele unui banchet, furșetul se diferențiază datorită confortului deosebit pentru oaspeții dumneavoastră.

Oferta superbă, care vă va ajuta să vă determinați cu alegerea localului pentru o seară de gală cu colegi: