RestaurantServiciiSali de nunti

Sala de nunti — sali si localuri pentru nunti in restaurante din Chisinau

Sala pentru nunti in Chisinau — restaurant “Banquet Premium”

Vă pregătiți de un evenimet important în viața dumneavoastră, de nuntă. Încă nu știți unde să o celebrați? Doriți să fie extraordinară si la preturi accesibile. De aceea și restaurantul trebuie să corespundă, de parcă ar fi creat pentru dumneavoastră. Sali de nunti in Chisinau restaurantul “Banquet Premium” este ceea ce căutați.

Petrecerea de nunta reprezintă continuarea tradițională a oricărei eveniment de înregistrare a căsătoriei. Încă din timpuri străvechi această tradiție este respectată de popoarele lumii. Și dacă înainte această petrecere era organizată, în mare parte, acasă, atunci astăzi se consideră de bun gust să găsți localuri pentru nunti perfecte și să închiriezi o sala de nunta în restaurante cu preturi accesibile pentru un astfel de eveniment. O nunta petrecută la “Banquet Premium” în Chisinau se va memora prin splendoarea sa, atât mirilor, cât și invitaților!

Lustre din cristal egiptean, de o frumusețe unică, mobilă italiană și furnitură exclusivă, bucate delicioase, o atmosferă plăcută și o dotare tehnică excepțională — toate acestea și multe altele vi le pune la dispoziție sala de nunta din cadrul “Banquet Premium”. Restaurantul nostru dispune de două sali de nunti in Chisinau luxoase, fiecare dintre acestea fiind amenajate sub forma unor sali de nunti, în stil diferit. Până la 80 de persoane într-o sală și până la 110 în alta vor petrece de minune seara unei nunti superbe! Sala pentru nunti Chisinau poate fi decorată în prealabil ținându-se cont de tradițiile naționale ale mirilor, fapt care va conferi, fără îndoială, o notă de originalitate întregii sărbători.

Sala de nunti in Chisinau “Banquet Premium” este dotată cu tot echipamentul de lumini și sunet, necesar pentru sali de nunti. Anume aici există posibilitatea de a include în cadrul evenimentului un adevărat program de divertisment de nivel profesional! Ecrane cu plasmă, sunet foarte clar, efecte speciale memorabile, posibilități perfecte pentru filmare — toate acestea stau la dispoziția celor care aleg restaurante Chisinau pentru nunti “Banquet Premium”!

Restaurantul pentru nunti “Banquet Premium” este gata să ofere oaspeților delicii din bucătăria națională, cea europeană sau cea orientală, dar și un meniu propriu exclusiv si preturi accesibile. Măiestria bucătarului-șef rezultă în adevărate delicatese pentru o nunta! Și iubitorii de mâncare gustoasă, și fanii mâncărurilor sănătoase, dar și gurmanzii pretențioși — toți se vor bucura să guste din bucatele minunate, oferite de restaurantul nostru. Un eveniment la care nu doar te distrezi, dar și mănânci gustos, se memorează pentru mult mai mult timp!

Căutînd localuri pentru nunti - ați decis să închiriați sala noastră pentru nunti? Ei bine, e o alegere perfectă! Veți avea la dispoziție arcada de nuntă, măsuța specială pentru întâmpinarea oaspeților, vaze pentru flori, o căsuță decorativă pentru plicuri, sfeșnice mari de nuntă, numere pentru invitații la mese și chiar o cameră pentru mire și mireasă! Și nu trebuie să plătiți nimic în plus pentru toate acestea, pentru că vi le oferă gratuit restaurante de nunti in Chisinau “Banquet Premium”!

Oaspeții au la dispoziție o terasă spațioasă, o parcare comodă, deservire de elită și încă multe alte lucruri care fac o nunta memorabilă! Sala de nunti este pregătită în prealabil pentru orice eveniment, în mod individual la preturi accesibile, de aceea doleanțele este preferabil să fie prezentate din timp. Nici să nu vă îndoiți măcar că la data stabilită sala de nunti Chisinau “Banquet Premium” va întâmpina mirii și invitații în toată splendoarea sa! Vor fi luate în considerare orice capricii! Dacă aveți nevoie de localuri pentru nunti la preturi accesibile, veniți la noi, pentru a avea o nunta de cel mai înalt nivel!

Sala de nunta foto